Promotional Services
" b e t e r  i n  b e e l d "

Tempeliersstraat 61 *  tel: 023 - 5311541

  2012 EC    Haarlem  *  fax: 023 - 5312851

BELETTERING
DRUKWERK
zeefdruk
offset
digitaal drukwerk
SPECIALS+Gratis

Digitaal Drukwerk

 

Digitaal drukken rukt op. De snelle opmars is amper bij te houden. We kennen natuurlijk de huis- tuin- en keuken inkjetprinter. Zelf deze printertjes bezitten niet dezelfde techniek. Bubblejet, pizo, dotdrop, waxprinter etc.

Voor de professional ligt het iets anders. Natuurlijk is het formaat anders en ook de snelheid cq. de hoeveelheid m2 per uur is belangrijk. De houdbaarheid van de inkt. De lichtechtheid, het milieu, de resolutie. Er zijn speciale machienes voor het drukken van de kleine formaten zoals boeken, brochures, folders etc.

Ook voor de grotere formaten zijn er speciale digitale systemen. Natuurlijk inkjet in diverse systemen, waxprinters, electrostaat, sublimatieprinters, thermal transfer printers. Verschillende inktsoorten voor binnen en voor buiten. Solvent inkten, dye, eco-sol, gepigmenteerde inkten, UV drogend. Ook de verschillen in printkoppen, aantal kleuren ect,ect. Steeds meer materialen komen beschikbaar om te printen. Van dun tot doorzichtig en van dik tot harde plaat.

 

 

 

  Enkele stuks drukwerk van uw produkt op groot formaat kunnen wij voor u digitaal printen. Voor langdurig gebruik op uw auto.

 

 

  Posters, ansichtkaarten, folders worden steeds meer digitaal gedrukt. De prijzen zijn zeer interssant ten opzichte van traditioneel drukwerk.

 

 

  Test ons uit. Wij bieden u gratis 250 ex. visitekaartjes in opvallend design naar keuze. bezoek de pagina "gratis visitekaartjes".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


You are here: home-DRUKWERK-digitaal drukwerk

Previous Topic: offset 

Built with Enersoft SiteGenWiz Freeware Edition